Om oss

Global Trucks AS

Er et selskap, etablert av Kristen Klekken i 2005 med hovedkontor i Norge. Kristen Klekken hadde fra før 13 års erfaring med salg og bygging av hestebiler, samt drevet aktivt i hestesporten som rytter og hesteeier i en årrekke.
Global Trucks er forhandler av hestebiler og samarbeider med noen av de mest respekterte merkene innen produksjon av hestebiler, blant annet Roelofsen og Oakley. Hos Global Trucks fokuserer vi på å tilby kundene våre best mulig service og rådgivning ved kjøp av hestebil. Dette kombinert med å kunne tilby kundene biler av den beste kvalitet, er noen av suksessfaktorene som gjør at vi stadig vokser.
Vi selger hestebiler over hele Europa. Med vårt brede nettverk og tette samarbeid med serviceverksteder i forskjellige deler av Europa, kan vi også tilby våre kunder god service og kvalitet på våre tjenester i et stort geografisk område. Verkstedene har mulighet til å motta service og vedlikehold døgnet rundt og håndterer de fleste merkene.
Global Trucks har mer enn 15 års erfaring med å tilby våre kunder de beste løsningene når det gjelder hestebiler. Vi er et norsk selskap som leverer biler i hele Europa. Vi har også et stort nettverk av verksteder over hele kontinentet.
2
Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål!
Bærekraft for Global Trucks AS er å ta et medansvar for klima, miljø og menneskers sosiale forhold. I dette så fokuserer vi i vårt bærekraftsarbeid på utvalgte områder tilknyttet kjernevirksomheten med konkrete tiltak som bidrar til en mer bærekraftig utvikling – i samsvar med et utvalg av FNs bærekraftsmål.
Vi forholder oss til åpenhetsloven av 1.7.22.; herunder gjennomføring av aktsomhetsvurderinger og oppfølging av risiko med tanke på grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
Vi ønsker å være åpne og transparente om vårt arbeid med bærekraft. Dersom det er spørsmål eller kommentarer til dette, så kontakt oss gjerne på kk@globaltrucks.no.