Serviceverksted

10

Har din hestebil behov for service eller reparasjon?

Ettermarked og service hos Global Trucks AS

Detter er Knut Berge, ansvarlig for ettermarked og service.

Knut Berge er utdannet lastebilmekaniker og har blant annet jobbet med store lastebiler. Gjennom tett samarbeid og kontinuerlige besøk på fabrikken til Roelofsen holder vi oss oppdatert for å kunne tilby den beste servicen.

Med Knut Berge og Roelofsen 24/7 service, er hjelpen alltid tilgjengelig  +31 6 22 12 76 24

Kontakt service: +47 91108452
E-post: service@globaltrucks.no

Vaskehall og tømmestasjon 

Vi har nå vår egen vaskehall for storbil og mulighet for tømming av toalett-avfall. Ta kontakt for å avtale tid for vask av din hestebil.

1W1A7081
Ta gjerne kontakt, så kan vi ordne med service og vedlikehold for hestebilen din.

Service gjennom hele Europa

Global Trucks har serviceavtale med både Team Verksted og Roelofsens servicebiler. Med dette dekker vi hele Europa. Vi vil også være fysisk til stede på diverse arrangementer i Scandinavia.
Roelofsen er kjent for å tilby den absolutt beste kvaliteten når det gjelder service og reparasjoner relatert til hestebiler. Det er en av grunnene til at mange profesjonelle ryttere og teamene deres stadig er tilbakevendende kunder. Med dedikerte ansatte sikrer vi at våre kunder får den beste servicen, som de fortjener.
Global Trucks har bygget opp en service for alle kundene våre som vi er stolte over, vi gjør alltid vårt ytterste for å kunne tilby hjelp raskt og effektivt. Vi ønsker både gamle og nye kunder velkommen til oss.