Roelofsen

NYHET! Roelofsen YORSE

Where simplicity and quality come together

Global Trucks – Roelofsen Yorse

Roelofsen hestebiler

Roelofsen er en produsent som spesialiserer seg i å tilby hestebiler og andre spesialkjøretøy skreddersydd til spesifikke behov. Enten du trenger å frakte to, fire eller tolv hester, har Roelofsen løsningen for deg. Modellene deres er tilpasset for både enkelhet og luksus, med en holdning om at alt er mulig. Dette betyr at du og hestene dine alltid føler deg hjemme uansett hvor du er. Det stilige designet, fantastisk reisekomfort og sikkerhet gjør at Roelofsen er i en klasse for seg.

Skreddersydde hestebiler tilpasset dine behov

Siden selskapet ble stiftet i 1987, har Roelofsen hatt en sterk posisjon og et sterkt omdømme i hesteindustrien  – En lojal partner som man kan stole på. Nå, over 30 år senere, har Roelofsen en ledende posisjon innen produksjon av hestebiler i Europa.
Hver hestebil produsert på Roelofsen, starter alltid med design av interiør og utstyr, skreddersydd til dine spesifikke behov. Valgene er uendelige – alt fra det enkle og nødvendige, til det luksuriøse med det lille ekstra.
Roelofsens hestebiler har optimalisert hestedelen for å tilby det beste og sikreste for hestene. Avhengig av hvordan du bruker din hestebil, kan vi tilpasse hestedelen etter dine behov og ønsker. Begynn med å fortelle oss dine krav og ønsker, så finner vi løsningen som best passer ditt spesifikke bruksområde.
IMG_8147

Roelofsen horse truck

Lastebiler til flere forskjellige bruksområder

Roelofsen har skreddersydde løsninger for det meste, enten det er ren transport eller å bygge et luksuriøst rullende hjem. Vi har bygget alt fra hestebiler, servicebiler, biler tilpasset motorsport, ski, med mer. Vi bruker vanligvis Volvo, Scania, Mercedes og Renault som en base for påbygget. Vi kan også bygge på andre bilmerker. Ingen personlige ønsker er for spesielle. Vi tar alltid dine ideer på alvor og ordner det slik at du får en transportløsning som passer dine behov.
Ønsker du mer informasjon om Roelofsen, kontakt oss gjerne. Du kan også besøke deres nettside.