Hva definerer en hestebil?

Hestebil

Hva er en Hestebil? Dette spørsmålet stilles som regel av de som ikke har noen kunnskap eller relasjon til hestesporten. Hensikten med en hestebil er å frakte hester trygt til og fra forskjellige arrangementer. I mange tilfeller er de bygd for å imøtekomme eierne, rytterne og medarbeiderne, med alle fasiliteter som trengs for et slikt formål. Ved konstruksjon av hestebiler, er sikkerheten for både dyrene og menneskene i fokus. Utformingen og funksjonene må være av en slik kvalitet at hestens velvære ikke blir kompromittert i forskjellige trafikksituasjoner som kan oppstå under transport.
Med hensyn til tiden mange bruker i sine hestebiler, så blir det for mange sett på som sitt andre hjem. Derfor sier det seg selv at en hestebil skal ha høy komfort, høy kvalitet, og ha alle fasiliteter som kan tenkes.
Små to-hesters biler har økt i popularitet de siste årene på grunn av deres høyere sikkerhetsnivå og brukervennlighet. Det er enklere å kjøre disse bilene enn å kjøre bil med henger.
Service, lang tids erfaring med ettermarked og kompetanse innen hestemiljøet er avgjørende for alle som jobber med hestetransport. Vi i Global Trucks er stolte og sikre på å hevde at vi kan krysse av i alle boksene i bransjen. Velg oss som din partner, så garanterer vi at du får tak i drømme hestebilen – alt i løpet av kort tid.
IMG_8155
Har du noen spørsmål angående hestebiler?